Известие

Collapse
No announcement yet.

Харесах си тия джанти,колеги мнения

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Харесах си тия джанти,колеги мнения

Колеги харесах си тия джантиClick image for larger version

Name:	$_85 (2).JPG
Views:	1
Size:	57.7 Килобайта
ID:	2439705Click image for larger version

Name:	$_85.JPG
Size:	47.9 Килобайта
ID:	2439706,искам да обада малко тунингПо принцип трудно си харесвам джанти,от 200 модела може нищо да не ми хареса,ама тия ма накефиха на макс.С гумите ги дава пича,дори и гумите да не стават,мен ме интересуват джантите,иска за 4-те джанти с гуми 150 евро.
    SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Не ми харесват...!
    Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
    Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 20V 210CV
    sigpic

Comment

Другия вариянт са тияClick image for larger version

Name:	djanti 2.jpg
Size:	90.5 Килобайта
ID:	2341554Click image for larger version

Name:	djanti.jpg
Size:	76.2 Килобайта
ID:	2341555

Comment

Абе като за теб - стават
        AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
        Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
        sigpic

Comment

И аз като теб, но тия радват!
          146 1.6 Boxer 103 EX
          155 1.7 TS 115 EX
          145 1.9 JTD 105 +Chip - Maximum Overdrive EX
          156 1.9 JTD 115 +Chip - Maximum Overdrive, My Love

Comment

аз бих избрал вторите .
            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I) My love
            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от vesko11 Покажи съобщение
              Колеги харесах си тия джанти[ATTACH]143203[/ATTACH][ATTACH]143204[/ATTACH],искам да обада малко тунингПо принцип трудно си харесвам джанти,от 200 модела може нищо да не ми хареса,ама тия ма накефиха на макс.С гумите ги дава пича,дори и гумите да не стават,мен ме интересуват джантите,иска за 4-те джанти с гуми 150 евро.
              Абре колега,щом на теб ти харесват,какво ти пука на кой друг ще му харесат.Като видя такива питанки,и се замислям ,да ли и за жените/гаджетата питате другите да ли им харесват преди да се вземете .
              Alfa Romeo 156 2.4JTD , 156 SW 2.4 JTD ,156 SW 1.9 JTD , 156 SW 1.9 JTD Q4 ,147 1.9 JTD

Comment

Ето една хубава джанта според мен.....
                Last edited by eproHD; d.m.y г., 11:26.
                Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
                sigpic

Comment

На мен пък ми харесва това, малко са мръсни ама скоро ще са на колата.
                  Attached Files
                  Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                  Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                  Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщение
                    На мен пък ми харесва това, малко са мръсни ама скоро ще са на колата.
                    За тези няма две мнение супер са !
                    sigpic

Comment

Аз съм с тия в моментаClick image for larger version

Name:	$_84.JPG
Size:	33.7 Килобайта
ID:	2341564,които са си оригалните.

Comment

Колега мнения много - ето и моето,карай си с твоите или нещо за модела
                        Last edited by barash; d.m.y г., 15:52.
                        156 2.4 jtd 2001 Sportwagon Sony,Hertz,Boss & JBL sound
                        KONI sport adjustable suspension kit,Big BREMBO brake kit
                        Cinquecento 1.1i 1998 Sporting
                        Subaru İmpreza 2000 turbo 1999 Sportwagon

Comment

Колеги харесах си тия джанти[ATTACH]143203[/ATTACH][ATTACH]143204[/ATTACH],искам да обада малко тунингПо принцип трудно си харесвам джанти,от 200 модела може нищо да не ми хареса,ама тия ма накефиха на макс.С гумите ги дава пича,дори и гумите да не стават,мен ме интересуват джантите,иска за 4-те джанти с гуми 150 евро.
                          Черна джанта без кант като сложиш на колата и ще се губи.

Другия вариянт са тия[ATTACH]143208[/ATTACH][ATTACH]143209[/ATTACH]
                          Тия 2рите имат потенциал , ако се боядисат частично . Ще ти ги боядисам с графична програма да видиш...

Първоначално публикувано от eproHD Покажи съобщение
                          Ето една хубава джанта според мен.....
                          Такива имам и скоро ще ги продавам ...
                          ...

Comment

За тази кола минимум 17-ка според мен. Има 17ка като тази, с която си в момента, обърни внимание и на теглото на джантата, оказва влияние

Comment

По принцип не съм фен на големите джанти,освен ако целта им не е да се постигне добро поведение на пътя и добър комфорт е и прелична визия не на последно място.Иначе другото е само минуси.Колата става по тромова,по голям разход на гориво,по скъпи гуми и т.н и т.н.От друга страна 16-ките са чепат размер,и избора е доста по ограничен от колкото при 15-ки и 17-ки.Доволен съм от 16-ките,добър разход,отлично поведение на пътя,прелични цени на гумите.Само дизайна на оргиналните ми идва малко осран.На 156-цата и отиват отворен тип джанти,а не затворен.От там на сам лъсваш хубаво дисковете,бам-бам по един стикер Brembo на спирачните апарати и магън!
                              Last edited by кученцетоОгиитаткоДоги; d.m.y г., 19:56.

Comment

Working...
                              X